Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken
close
Inloggen
Log in om jouw persoonlijke gegevens te zien
Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken

Over Lanterfant

Lanterfant® is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige, functionele en stijlvolle buitenartikelen. Het merk streeft ernaar om klanten te voorzien van comfortabele en aantrekkelijke opties voor het inrichten van hun buitenruimtes, zodat ze kunnen genieten van ontspanning en plezier in de frisse lucht.

Lanterfant biedt een breed scala aan buitenartikelen die ontworpen zijn met het oog op zowel comfort als esthetiek. Dit omvat lounges, buitenkachels, tuinstoelen, ligstoelen, hangmatten, parasols, buitenkussens en bijzettafels. Deze producten zijn vaak vervaardigd met duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen, zoals weerbestendige stoffen, roestvrij staal, aluminium of kunststof. Wat Lanterfant onderscheidt, is de combinatie van praktische functionaliteit met aantrekkelijk design. De ontwerpen kunnen modern, eigentijds of zelfs minimalistisch zijn, met aandacht voor ergonomie en comfort. Hierdoor kunnen klanten buitenruimtes creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje stijl en persoonlijkheid toevoegen aan hun buitenomgeving. Lanterfant kan ook aandacht besteden aan het creëren van een samenhangend assortiment, waarbij de verschillende producten op elkaar zijn afgestemd in termen van kleuren, materialen en ontwerpstijlen. Dit helpt klanten bij het vinden van de juiste items om een harmonieuze en uitnodigende buitenruimte te creëren.

Dealer worden?

Met ons unieke aanbod voor een brede doelgroep hebben wij sterk de ambitie om het aantal verkooppunten te laten groeien. Wij staan altijd open voor nieuwe dealers die bij ons merk passen. Ben je als tuin specialist, webshop of andere partij binnen de retail geïnteresseerd in ons merk? Dan kijken wij ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken.

Naast de mogelijkheden om dealer te worden, kan Lanterfant ook beschikbaar worden gesteld ten behoeve van zakelijke aankoop. Aangezien ons aanbod zich in meerdere segmenten bevindt, zijn er veel mogelijkheden om Lanterfant in te zetten voor de meest uiteenlopende projecten. Onze meubelen zouden bijvoorbeeld ter aankleding gebruikt kunnen worden in horeca gelegenheden of andere interieur projecten.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Uiteraard kun je tijdens kantooruren altijd direct contact opnemen met onze Sales afdeling.

Tel: +31(0)85 1104651

of

zakelijk@lanterfant.com

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Ontvang meer om over te Lanterfanten
Vul jouw e-mailadres in en ontvang inspiratie en wij zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van onze acties.