Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken
close
Inloggen
Log in om jouw persoonlijke gegevens te zien
Wachtwoord vergeten
Vul je email in en dan krijg je van ons een link om een nieuw wachtwoord aan te maken
Op jouw Lanterfant rust een garantietermijn van één jaar. In de meeste gevallen proberen we jouw Lanterfant te repareren. Soms is dit niet mogelijk, dan wordt de aankoop omgeruild of vervangen. Deze termijn geldt onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Aan de garantie zitten natuurlijk wel enkele voorwaarden verbonden.
  • Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden valt niet onder de garantie;
  • Bij schade door onjuiste montage of verkeerd onderhoud vervalt de garantie;
  • De garantie geldt specifiek voor het meubel zelf. Vergoeding van eventuele gevolgschade is uitgesloten;
  • Heb je zelf aanpassingen moeten maken aan het meubel? Dan komt de garantie helaas te vervallen. Zit er een productiefout in het meubel? Neem dan altijd eerst even contact op voordat je de aanpassingen maakt;
  • Aanspraak maken op garantie? Dit kan alleen in combinatie met de originele aankoopnota. Bewaar deze dus goed;
  • Voordat wij overgaan tot het verlenen van garantie, voeren wij een controle uit om vast te stellen dat de schade niet is opgelopen door bovenstaande punten. Daarna zullen wij overgaan tot reparatie of toezending van het nieuwe onderdeel. Kunnen wij je Lanterfant® niet meer repareren? Dan wordt het artikel vervangen. Als het artikel niet meer beschikbaar is, vervangen wij dit (in overleg) door een vergelijkbaar artikel.
Onverhoopt schade? Neem dan contact met ons op.
In eerste instantie zullen wij vragen om foto’s van de schade en om de originele aankoopnota. Kosten betreffende retour en/of verzendkosten vallen binnen de garantieperiode onder de garantie.
Schade buiten de garantietermijn
Je aankoop buiten de garantieperiode kapot? Ook dan staan we voor je klaar. Laat ons weten wat er aan de hand is en we komen zo snel mogelijk met een gepaste oplossing. Voor het herstellen van schade of vervangen van onderdelen buiten de garantieperiode kunnen kosten worden berekend.
Bij Lanterfant begrijpen we dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je aankoop. Volg daarom de bijgeleverde onderhoudsadviezen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Ontvang meer om over te Lanterfanten
Vul jouw e-mailadres in en ontvang inspiratie en wij zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van onze acties.